Airborne Region Fotowedstrijd

De vier gemeenten van de Airborne Region roepen al hun inwoners op mee te doen aan de Airborne Region Fotowedstrijd.

Arnhem, Ede, Overbetuwe en Renkum hebben de beste Airborne-fotograaf uit hun gemeente gevraagd de foto uit hun werk te kiezen die voor hen het thema ‘Airborne, op weg naar Vrijheid’ weergeeft. Het resultaat daarvan vind je in bijgaande compilatie van de vier foto’s.
Haal daar je inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan met het thema. Maak foto’s die voor jou Vrijheid betekenen, kies de mooiste uit, mail die naar AirborneFotowedstrijd@gmail.com en doe dat voor 5 mei 2022 (5-5-22).

Jury

De vier fotografen vormen samen de jury van de Airborne Region Fotowedstrijd. Dit zijn Cynthia Leiwakabessy namens Arnhem, Maarten Weij namens Ede, Ton Timmer namens Overbetuwe en Berry de Reus namens Renkum.

Expositie

De jury kiest de mooiste foto’s uit en deze zullen de komende jaren gebruikt worden als aanvulling op de bestaande buitenexposities in de vier gemeenten.
In het kroonjaar 2024 zal de volledig nieuwe Airborne Region Foto-expositie ‘Airborne, op weg naar Vrijheid’ samengesteld worden met de winnende foto’s van de fotowedstrijden. De foto-exposities in de vier Airborne-gemeenten vormen dan samen één geheel.

Dus, ga lekker op pad met je camera of telefoon, maak foto’s die voor jou Vrijheid uitstralen, kies de mooiste en mail die naar AirborneFotowedstrijd@gmail.com. Zorg alsjeblieft dat de foto ca. 5MB groot is, schrijf in je begeleidende mail waarom je voor deze foto gekozen hebt en vermeld je naam en contactgegevens.

N.B. Met het inzenden van je foto geef je toestemming om deze te gebruiken voor de foto-expositie en eventuele promotionele doeleinden (uiteraard met vermelding van je naam en je motivatie). Je ontvangt altijd een bevestiging van ontvangst en begin juni 2022 laten we je weten of jouw foto tot de winnende behoort.