Bereikbaarheid gemeente door Coronavirus

De dienstverlening van gemeente Ede blijft beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel zijn er een aantal aanpassingen. Zo zijn de balies alleen nog open op afspraak.

Regel het digitaal
We vragen u om als het mogelijk is uw zaken zoveel mogelijk digitaal te regelen. Het doorgeven van een verhuizing, een melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een vergunning kan bij ons bijvoorbeeld allemaal digitaal.

Toch naar de balie?
Probeer uw bezoek uit te stellen. Moet u iets regelen wat echt dringend of noodzakelijk is, zoals rond een geboorte of overlijden? Maak dan een afspraak via het digitale formulier of bel 14 0318. We vragen u wel om in alle gevallen met pin te betalen. Vergeet uw pinpas dus niet mee te nemen. Als u een afspraak heeft gemaakt, belt u dan even aan als u er bent.

Moet u naar het Werkplein? Het Werkplein is gesloten. Kijk op www.ede.nl/inkomen.

Heeft u een afspraak met gemeente Ede?
Afspraken worden zoveel mogelijk uitgesteld. Huisbezoeken gaan niet door, maar worden telefonisch gedaan als dat mogelijk is. Uw contactpersoon neemt contact met u op over uw afspraak.

Telefonische bereikbaarheid
Het dringende advies is om zoveel mogelijk thuis te werken. Daarom zijn er minder telefonische medewerkers aan het werk op dit moment. Het kan zo zijn dat de wachttijd daardoor langer is dan u van ons gewend bent.