Waar kan ik als jongere heen in Ede?

De afgelopen periode was er voor jou als jongere weinig te beleven. Je school of werk viel weg, chillen met vrienden mocht niet meer, sporten was beperkt en de terrassen waren dicht. Zo had je deze periode niet voorgesteld.

Het is oké als je je even niet zo goed voelt. Praat erover met vrienden of familie. Of ga in gesprek met een van de vele jongerenorganisaties in Ede. Zij bieden een luisterend oor en organiseren in deze tijd ook veel leuke activiteiten. Weten waar je terecht kunt? Hieronder vind je een overzicht!

Malkander

De jongerenwerkers van Malkander zijn er voor jou als je ergens tegenaan loopt of als je vragen hebt. Ook zijn ze actief op Instagram. Stuur een DM naar @malkander en ze brengen je in contact met een van de jongerenwerkers. Voor meer informatie  kun je een kijkje nemen op de website van Malkander.

Sportservice Ede

Sportservice Ede organiseert leuke en sportieve activiteiten voor jongeren. Bijvoorbeeld mountainbiken of straatvoetbal. Hier kun je samen met vriend(en) aan meedoen of individueel. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en in beweging te komen! Kijk voor alle activiteiten op de website van Sportservice Ede.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) helpt jou met al je vragen over volwassen worden en kan je helpen als je niet zo lekker in je vel zit. Zit je op de middelbare school? Dan kun je contact opnemen met de CJG-medewerker op jouw school. Je kunt het CJG ook bellen of mailen. Hier vind je de contactgegevens.

Identitycraft

Identitycraft zet de natuur in om jou te laten bewegen in groei en ontwikkeling van identiteit. Zit je even niet zo lekker in je vel? Identitycraft helpt je een mentale boost te ervaren en weer vooruit te kunnen. Meer info vind je op de website van Identitycraft.

Youth For Christ

De jongerenwerkers van Youth for Christ zijn er voor jou als je ergens tegenaan loopt, als je vragen hebt of als je gewoon even wil chillen. Meer informatie vind je op de website van Youth for Christ. Hier vind je onder het kopje ‘ontmoet de jongerenwerkers’ ook hun contactgegevens. Ze kijken ernaar uit je te ontmoeten!

EFM Support

Gaat school of werk niet zo goed? Of heb je problemen met familie of vrienden? EFM Support helpt je hierbij. Ze richten zich op jongeren met een niet-westerse achtergrond die in Veldhuizen wonen. Weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website van EFM Support.

Netwerk Dien je Stad

Een verschil maken in iemands leven? Dat kan al met kleine dingen, juist nu in coronatijd! Bijvoorbeeld een klusje doen of een tuin opknappen. Netwerk Dien je Stad is altijd op zoek naar jongeren die vrijwillig hulp willen bieden aan mensen die dat nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld eenzaam zijn.  Bel of app naar 0318 793005 of kijk voor meer info op de website van Netwerk Dien je Stad.

Jongerenraad

De Jongerenraad is een platform voor en door jongeren. Ze houden zich actief bezig met de belangen van jongeren binnen de gemeente Ede. Dat doen ze door het geven van advies en informatie aan de gemeente. Gevraagd en ongevraagd. De Jongerenraad is een leuke plek om jezelf te ontwikkelen en om in contact te komen met andere jongeren. Interesse? Kijk dan eens op hun site of Instagram: @jongerenraadede0318

Alle activiteiten op een rijtje

Benieuwd naar een overzicht van de activiteiten van de verschillende jongerenorganisaties in Ede? Klik dan hier. Op deze pagina houden we bij wat er voor jou als jongere wordt georganiseerd.