Merk Ede

Tekeningen van het merkhuis Ede

Ede is een aantrekkelijke gemeente voor veel inwoners, bedrijven en toeristen. Met de vele voorzieningen en goede ontsluitingen, is Ede een plek waar mensen graag wonen, werken en recreƫren. Om onze goede positie te behouden en nog verder uit te breiden willen we ons blijven ontwikkelen en blijven groeien.

Groen, gezond en actief. Daar staat Ede voor, zo willen we ons profileren. Maar hoe doen we dat? Rotterdam zegt ook een groene stad te zijn, maar wij zullen dat op een heel andere manier uitdragen dan de havenstad.

Merkhuis Ede

Om Ede scherper op de kaart te kunnen zetten, hebben we het Merkhuis Ede vastgesteld. Dit initiatief is gestart vanuit Citymarketing, en inmiddels hebben vele partijen er een waardevolle bijdrage aan geleverd. Het resultaat: vijf waarden, die honderd procent Ede zijn. Echt. Toegewijd. Ondernemend. Open. Levendig. Dat is Ede! Deze waarden fungeren als een kompas voor alles wat we als gemeente zijn en doen.

Wilt u meer weten over het Merkhuis Ede, de methode en het belang en werking van merken? In onderstaande documenten vindt u achtergrondinformatie.