Werken bij de gemeente

U bevindt zich op: Gemeente Ede /Gemeente /Organisatie / Werken bij de gemeente

Werken bij Ede

Zoek je leuk werk in een dynamische omgeving waarbij je ook nog eens maatschappelijk betrokken bent? De gemeente Ede is volop in ontwikkeling en jij kan daar aan bijdragen.

Onderaan elke vacature vind je een button ‘solliciteren’. Daar kun je je brief en CV naar ons toesturen.

ZZP

Al onze interim opdrachten staan op de inhuurportal www.inhuurgelderland.nl. Ben je ZZP’er? Registreer je op deze site, dan blijf je op de hoogte van onze opdrachten. Meestal zijn dit aanbestedingstrajecten waarbij wij aanbiedingen buiten inhuurgelderland.nl om niet behandelen.

Jobalert

Je kunt ook een jobalert aanmaken. Al onze vacatures plaatsen wij op de website ‘Werken in Gelderland’. Daar kun je je aanmelden voor een e-mail jobalert. Dan blijf je op de hoogte van vacatures in het vakgebied waar je interesse naar uitgaat.

Collega gemeenten

Werk je nu bij een gemeente in de Regio Food Valley of KAN-plus? Dan bestaan er mogelijkheden voor een collegiale uitlening om een klus of project voor Ede uit te voeren. Veelal gebeurt dit op detacheringsbasis.

Diversiteit

De gemeente Ede zet in op diversiteit; niet alleen op het gebied van geslacht, afkomst, geaardheid of leeftijd, maar ook op het gebied van talenten, kennis en vaardigheden. We geloven dat deze diversiteit ons in staat stelt onze maatschappelijke opgaven en uitdagingen aan te gaan. We werken daarom aan een cultuur waarin iedereen zich betrokken voelt.

Per team kan de samenstelling (diversiteit) verschillen. We kijken bij iedere vacature welke eigenschap het team in kwestie nog verder zou versterken. Zo creëren we diversiteit in teams, die zo goed mogelijk gebruikmaken van ieders unieke kwaliteiten in het contact met de Edese samenleving.

Voor de gemeente Ede geldt dat wij in 2017 prioriteit geven aan en daarmee acties richten op twee specifieke groepen, te weten allochtonen en jongeren (tot een leeftijd van 30 jaar).