Paginatitel: Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

Werken bij Ede

Zoek je leuk werk in een dynamische omgeving waarbij je ook nog eens maatschappelijk betrokken bent? De gemeente Ede is volop in ontwikkeling en jij kan daar aan bijdragen.

Onderaan elke vacature vind je een button ‘solliciteren’. Daar kun je je brief en CV naar ons toesturen.

ZZP

Al onze interim opdrachten staan op de inhuurportal www.inhuurgelderland.nl. Ben je ZZP’er? Registreer je op deze site, dan blijf je op de hoogte van onze opdrachten. Meestal zijn dit aanbestedingstrajecten waarbij wij aanbiedingen buiten inhuurgelderland.nl om niet behandelen.

Jobalert

Je kunt ook een jobalert aanmaken. Al onze vacatures plaatsen wij op de website ‘Werken in Gelderland’. Daar kun je je aanmelden voor een e-mail jobalert. Dan blijf je op de hoogte van vacatures in het vakgebied waar je interesse naar uitgaat.

Collega gemeenten

Werk je nu bij een gemeente in de Regio Food Valley of KAN-plus? Dan bestaan er mogelijkheden voor een collegiale uitlening om een klus of project voor Ede uit te voeren. Veelal gebeurt dit op detacheringsbasis.

Inclusieve organisatie

De gemeente Ede ontwikkelt zich naar een inclusieve organisatie. Wij geloven dat deze groei ons in staat stelt onze maatschappelijke opgaven en uitdagingen aan te gaan. Een inclusieve cultuur en inclusief personeelsbeleid zijn hierin een essentiële onderdelen.

Een inclusieve cultuur houdt voor ons in dat een ieder, ongeacht de identiteit, welkom is in onze wij-omgeving.

Ons inclusief personeelsbeleid is gebaseerd op het selecteren van talenten op competenties, persoonlijke eigenschappen, kennis en vaardigheden die het team of de afdeling in kwestie nog verder versterken. Zo creëren wij teams die maximaal gebruik maken van ieders unieke kwaliteiten in het contact met de Edese samenleving.