Park Reehorst

Woningen voor bouwproject Park Reehorst

Park Reehorst is een nieuwe wijk in een bestaande omgeving. De wijk heeft een groene uitstraling. Kleinschalig, rustig en een goede ligging: vlakbij het station, de kenniscampus en het Horabos. Een prima locatie voor gezinnen, en voor mensen die houden van de natuur.

De wijk is verdeeld in noord, midden en zuid. In het hele gebied zijn woningen gebouwd. Daarbij geeft het zuidelijke gedeelte van de wijk ook ruimte voor kleinschalige bedrijven, de bedrijvencampus. In het noordelijke gedeelte bevindt zich het kloppend hart van de wijk, het groene park. De woningtypen in Park Reehorst zijn gevarieerd: koopwoningen, huurwoningen, eengezinswoningen, rijwoningen, tweekappers en vrije kavels.  In totaal krijgt Park Reehorst ongeveer 240 woningen. Het merendeel van de woningen is gebouwd tussen 2015 en 2018. Op dit moment start de laatste fase, die tot 2020 loopt.

Nieuwe woningen in Park Reehorst

Terra Silva zet in deze laatste fase de kroon op de wijk. In het hart, direct aan het nieuwe park, wordt een gevarieerd ensemble van ruime elegante woningen gebouwd. Traditioneel vakmanschap en eigentijds metselwerk in warme natuurlijke kleuren kenmerken de ambachtelijke kwaliteit van de architectuur.

Naar het overzicht