Burgemeester Verhulst reikt een Koninklijke onderscheiding uit aan Wim Booij

Burgemeester Verhulst reikt een Koninklijke onderscheiding uit aan Wim Booij

De heer Booij uit Ede is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester René Verhulst heeft hem op donderdag 9 maart de versierselen opgespeld die horen bij deze Koninklijke onderscheiding. De uitreiking vond plaats ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de heer Booij als vrijwilliger op basisschool De Triangel.

Al 20 jaar is de heer Booij vier dagen in de week te vinden op basisschool De Triangel. Als vrijwilliger verricht hij vele hand en spandiensten op de school. Zijn activiteiten variëren van administratief werk, zoals het nakijken van schoolwerk en het kopiëren van documenten tot het klaarzetten van de gymzaal, pleinwacht lopen en helpen de keuken netjes te houden. Vanwege zijn lange inzet is hij een vast gezicht op de school en echt onderdeel van het team.

Naast zijn inzet op De Triangel is de heer Booij in het verleden actief geweest als collectant voor het prinses Beatrix Spierfonds en helpt hij maandelijks bij de kindernevendienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk de Pelgrim.

De heer Booij staat bekend om zijn trouw, loyaliteit en nauwkeurigheid. Hij wordt gezien als een stille kracht en is een vertrouwd gezicht. Zijn inzet betekent veel voor de school.