Gemeente Ede lanceert nieuwe ‘Werken Bij’ website

De gemeente Ede heeft maandag een geheel vernieuwde website ‘Werken Bij Ede’ gelanceerd. Op de site kunnen werkzoekenden informatie vinden over vacatures en stages bij de gemeente.

De gemeente Ede heeft maandag een geheel vernieuwde website ‘Werken Bij Ede’ gelanceerd. Op de site kunnen werkzoekenden informatie vinden over vacatures en stages bij de gemeente. De website biedt ook informatie over Ede als werkgever.

Beter bereik

Fris, overzichtelijk, bondig en tóch vol met informatie, dat zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op de website. Wethouder Hester Veltman (Personeel & Organisatie) licht dat toe: “Ede is een fantastische gemeente om voor te werken en met deze vernieuwde website kunnen we goed laten zien wat we in huis hebben als werkgever. Ik verwacht dat we de juiste werkzoekenden daardoor beter kunnen bereiken, iets dat enorm belangrijk is in deze concurrerende banenmarkt”.

De homepagina van de nieuwe website Werken bij Ede

Verhalen

De website is volledig gemoderniseerd waardoor het voor werkzoekenden makkelijker is om de juiste informatie te vinden. Verhalen van medewerkers staan op de site centraal. Zij stellen zich voor en vertellen over hun werk bij de gemeente.

De vernieuwde site is vanaf maandag 17 juni te bezoeken via https://werkenbijede.nl/.

Naar overzicht