Gratis activiteiten voor jong en oud tijdens Week van de Opvoeding Ede

Samen met je kind spelen in de natuur, meer leren over baby- en peutervoeding en een barbecue voor jongeren in Ederveen. Zomaar een greep uit de vele activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding.

Samen met je kind spelen in de natuur, meer leren over baby- en peutervoeding en een barbecue voor jongeren in Ederveen. Zomaar een greep uit de vele activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding. Één week is eigenlijk te kort. Daarom kun je t/m 18 oktober meedoen met leuke workshops, inspiratie bijeenkomsten en sport- en spelactiviteiten voor jong en oud door heel Ede.

Wethouder Leon Meijer is blij met het gevarieerde programma: “Ze zeggen vaak: ‘It takes a village to raise a child’ en daar sluit ik me bij aan. Het is lang niet altijd eenvoudig om je baby, peuter of tiener op te voeden. In de week van de opvoeding zijn er diverse workshops die hier op een leuke manier op in gaan. Neem je buurvrouw/man, je klasgenootje, vriend of vriendin ook mee! Het is een mooi moment om de handen ineen te slaan.”

Meer activiteiten!

Alle informatie over het gratis programma, tijden en locaties van de Week van de Opvoeding staat op www.cjgede.nl of is te volgen via facebookpagina: CJG Ede - Centrum Jeugd en Gezin Ede. Let op: voor sommige activiteiten is een aanmelding nodig. Op de website staat welke dit zijn.

De week van de Opvoeding wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin Ede (CJG). Het CJG ondersteunt iedereen met vragen over gezond opvoeden en opgroeien. Bij het CJG werken professionals bij die informatie, advies, lichte hulp of een goede doorverwijzing kunnen geven. De medewerkers van het CJG werken via de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of de school.

Koken met kinderen
Naar overzicht