Informatieavond Masterclass ‘Produceren in de korte keten’

U heeft dromen voor uw landbouw of voedselbedrijf en wilt uw businessmodel graag verbeteren. Maar hoe doet u dat? De Masterclass ‘Produceren in de korte keten’ geeft u handvatten waarmee u gelijk aan de slag kunt. Op 24 september bent u welkom bij de informatieavond over de Masterclass.

De gemeenten Ede en Barneveld organiseren deze Masterclass in samenwerking met LTO Gelderse Vallei, Coöperatie Boerenhart en Wageningen universiteit. U gaat vanaf oktober 2018 in zeven sessies aan de slag. Dit doet u samen met collega’s uit o.a. de veehouderij, tuinbouw en akkerbouw.

Wat leert u?

Ontdek nieuwe manieren om uw producten en diensten af te zetten in de directe omgeving. Dit doet u met behulp van coaching en ook door veldonderzoek te doen. Daarnaast gaat u dieper in op de vraag welke mensen van uw product of dienst gebruikmaken, wat hun behoeften zijn en hoe u hen het beste kunt bereiken. Tijdens de sessies delen ondernemers uit het veld hun inzichten en ervaringen met u.

Tijdstip en locatie

U bent van harte welkom op dinsdagavond 24 september om 19.30 uur voor de informatieavond over de Masterclass ‘Produceren in de Korte keten’. Locatie Boerderij ’t Paradijs, Bielderweg 1, Barneveld. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens deze avond leggen we uit wat we precies gaan doen met de Masterclass, hoe het programma eruitziet, wat de data zijn, hoeveel tijd het kost, wat het u oplevert en waarvoor u ondersteuning mag verwachten.

Aanmelden voor Masterclasses

Er is plek voor 20 deelnemers. We streven naar een goede balans in de groep en selecteren daarom op sector, geografische spreiding (Ede en Barneveld e.o.), motivatie en leerdoelen. Aanmelden kan tot 1 oktober 2018. De kosten voor de Masterclass zijn € 500,- per deelnemer. Wilt u zich aanmelden voor de Masterclass of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marit Rietveld, projectleider Korte Keten van de gemeente Ede, via .

De Masterclass is een project van de gemeente Ede, gemeente Barneveld, Wageningen Universiteit, Coöperatie Boerenhart, LTO Gelderse Vallei en wordt gefinancierd door de Provincie Gelderland en EU.

Naar overzicht