Juridisch Loket opent servicepunt in het gemeentehuis van Ede

Het Juridisch Loket is vanaf 1 mei ook te vinden in het gemeentehuis van Ede. Het Juridisch Loket biedt inwoners met een laag inkomen gratis juridisch advies. Zij kunnen hier terecht met een korte vraag, maar kunnen ook uitgebreidere persoonlijke hulp krijgen bij het oplossen van hun juridische problemen.

Wethouder Karin Bijl is verheugd over de komst van het Juridisch Loket naar het gemeentehuis. "Dit is een belangrijke stap voor onze inwoners om toegang te krijgen tot professionele en betrouwbare juridische ondersteuning. Het Juridisch Loket is een welkome aanvulling op onze bestaande diensten en ik hoop dat veel mensen hiervan gebruik zullen maken."

Loop binnen voor gratis juridisch advies

Het Juridisch Loket biedt hulp bij allerlei juridische vragen, zoals problemen met werk, wonen, schulden, familie of consumentenzaken. Het loket speciaal voor inwoners met een laag inkomen is geopend in de 'even weken' op maandagen van 13:30 uur tot 16:00 uur. Het is niet nodig om een afspraak te maken. Het loket bevindt zich op het Werkplein, Raadhuisplein 1, Ede.

Meer informatie

Meer informatie over het Juridisch Loket is te vinden op: www.ede.nl/juridischloket of www.juridischloket.nl. Hier staan ook de grenzen voor het inkomen en spaargeld om voor het gratis persoonlijk advies in aanmerking te komen. Het Juridisch Loket is een initiatief van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en een pilot in Ede. De pilot duurt zes maanden.