Kans maken op een EuroParcs-vakantie?

EuroParcs biedt tien gezinnen in de gemeente Ede een vakantie aan. Het gaat om een midweek, week of weekend. EuroParcs vroeg gemeente Ede om als tussenpersoon op te treden en te ondersteunen bij de selectie. EuroParcs biedt het verblijf gratis aan. Alle bijkomende kosten zoals reiskosten, boodschappen et cetera betaalt u zelf.

Voor wie?

Gezinnen van maximaal 6 personen die een bijstandsuitkering ontvangen of een schulddienstverleningstraject volgen.

Hoe maakt u kans?

Geef u voor maandag 30 juli op via het digitale aanmeldformulier. Onder alle inzendingen loten wij tien gezinnen. Dat doen we in de week van 30 juli. Behoort u tot de gelukkigen? Alleen dan krijgt u bericht. Hoort u niets, dan heeft u niets gewonnen.

Europarcs

Dit is een actie van EuroParcs en niet van gemeente Ede. EuroParcs biedt gezinnen die normaal niet op vakantie kunnen, een gratis verblijf aan. EuroParcs heeft ook in gemeente Ede een vakantiepark.

Aanvullende informatie

De gemeente Ede waardeert elk initiatief vanuit de samenleving om de zelfredzaamheid en participatie van inwoners te vergroten. Daarom brengen wij dit initiatief onder de aandacht van Edese inwoners.

Wij hebben geen enkele bemoeienis met deze actie. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor deze actie. Heeft u vragen over de aanmeldingen of andere vragen over de vakantie (reiskosten, kwaliteit, service, et cetera) neem dan rechtstreeks contact op met EuroParcs via e-mail: klantencontactcentrum@europarcs.nl of via telefoonnummer: 088 070 80 90.

Naar overzicht