Tekenwedstrijd filmpremière WOLF

Op maandag 12 september gaat de film WOLF in Pathé Ede in première. Een familiefilm die een unieke inkijk geeft in het leven van dit roofdier, dat sinds enige jaren weer terug is in onze natuurgebieden. De gemeente stelt dertig vrijkaartjes beschikbaar voor Edese kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Winnen kan door een tekening van een wolf te maken en op te sturen naar Pathé Ede. Natuurwethouder Jan Pieter van der Schans kiest de dertig winnaars uit.

WOLF

Filmmaker Cees van Kempen begon al in 2017 met de opnames van de film WOLF. Daarvoor zat hij honderden dagen in camouflagekleding in het bos. Zo kon hij heel dicht bij de wolven in de buurt komen. De film geeft dan ook een unieke inkijk in het leven van de wolf. Vanaf 15 september is de film in de bioscoop te zien. Op maandag 12 september vindt de première plaats in Pathé Ede. Deze première is alleen toegankelijk voor genodigden.

Tekenwedstrijd

We hebben voor dertig kinderen, hun ouder of verzorger en vriendje of vriendinnetje vrijkaartjes. Kinderen kunnen meedoen door hun mooiste tekening van een wolf te maken. De tekening mogen ze opsturen naar of langsbrengen bij Pathé Ede. Wethouder Jan Pieter van der Schans kiest de dertig leukste tekeningen uit. De tekeningen gaan we in Pathé Ede tentoonstellen.

Spelregels

  • De winactie is voor Edese kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud.
  • Deelnemers schrijven op de achterkant van de tekening hun eigen voor- en achternaam, leeftijd en een e-mailadres en telefoonnummer van hun ouder(s) of verzorger(s).
  • Deelnemers zetten duidelijk op de envelop dat het gaat om hun inzending van de ‘Wolf tekenwedstrijd’.
  • Tekeningen moeten vóór vrijdag 19 augustus naar Pathé Ede gebracht of gestuurd worden. Adres Pathé Ede: Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE, Ede.
  • De winnaars horen uiterlijk op maandag 29 augustus via de mail of ze hebben gewonnen.