[inleiding]

Ede is een goede plaats om een bedrijf te starten, vanwege de centrale ligging en de groeiende economie. 10% van de Edese beroepsbevolking is ‘zelfstandige zonder personeel’ (zzp’er). Wij geven u als startende ondernemer de steun die u nodig heeft. We organiseren netwerkbijeenkomsten en doen mee met het project IkStartSmart©. Bij onze accountmanagers kunt u terecht voor advies op maat. Op de website van de Belastingdienst leest u meer over regelingen en uw rechten en plichten.

Ik start smart

Bent u net gestart met uw eigen bedrijf? Of bent u van plan binnenkort voor uzelf te beginnen? IkStartSmart© van de Kamer van Koophandel, provincie en gemeente helpt u op weg.
Lees meer

Kamer van Koophandel

De accountmanagers van de gemeente Ede werken samen met de Kamer van Koophandel. Samen helpen zij starters op weg naar een succesvolle onderneming. Zo bent u als ondernemer zeker van een goed start!
Lees meer

Maak een goede start!

Wij vinden nieuw ondernemerschap heel belangrijk voor de lokale economische ontwikkeling en werkgelegenheid. Daarom helpen we u als startende ondernemer graag op weg. In deze folder vindt u de belangrijkste stappen voor de start van uw bedrijf. Welkom in Ede!
Lees de folder (pdf)

155-Help-een-bedrijf

155

Heeft u als ondernemer tegenslag of weet u even niet hoe het verder moet? Bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning helpen ze u. Lees meer