Evenementen in coronatijd

Alle eendaagse (zakelijke) evenementen en meerdaagse (zakelijke) evenementen zijn vanaf 25 september toegestaan. Voor een evenement is een vergunning nodig. Deze vraagt u aan via de pagina over het aanvragen van een evenementenvergunning

Zolang er nog coronamaatregelen gelden, maakt de Rijksoverheid onderscheid in evenementen, met eigen voorwaarden. Die vindt u op de site van de Rijksoverheid. Bij uw aanvraag voor de vergunning van uw evenement moet aan deze voorwaarden voldoen en moet u een coronaplan indienen.

Coronaplan

Bij uw vergunningsaanvraag dient u ook een coronaplan in. Uw coronaplan wordt naar aanleiding van een risicoscan getoetst. Als er naar aanleiding van de risicoscan een verdere risicoanalyse van uw coronaplan nodig is, nemen wij contact met u op.

Het coronaplan zal dan ook per evenement anders zijn en is niet in een format te vatten. Wij vragen u de punten uit deze lijst (pdf, 100 KB) op te nemen in uw coronaplan daar waar het van toepassing is.

Wij kunnen uw aanvraag sneller beoordelen als die compleet is.

Meld uw evenement aan

Heeft u uw evenement nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog. Wij brengen de evenementen in kaart met een evenementenkalender. Daardoor kunnen we het één en ander op elkaar afstemmen nu er mogelijkheden zijn om iets te organiseren. U kunt uw evenement aanmelden via een e-mail naar evenementen@ede.nl