Periode 'aandacht voor elkaar'

De coronacrisis is voor veel mensen een zeer moeilijke periode. Er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden. Sommige mensen verliezen hun baan. En ook bruiloften, diploma-uitreikingen en verjaardagen gaan niet door. Daarom staan we in de komende periode stil bij de gevolgen van de coronacrisis.

Aandacht voor elkaar

De periode van ‘aandacht voor elkaar’ duurt tot het einde van het jaar. In deze periode geven we aandacht aan de mooie verhalen van inwoners die tijdens de afgelopen coronaperiode klaar hebben gestaan voor andere inwoners. Met een bloemengroet gaan we inwoners en ondernemers bedanken voor hun inzet.

Bloemengroet

Om inwoners te bedanken versturen wij een bloemengroet. Kent u iemand die in de afgelopen coronaperiode veel voor anderen heeft gedaan? Meld deze persoon dan bij ons aan.

Aanmelden voor de bloemengroet kan via onderstaande button. Laat ons weten voor wie de bloemengroet is bedoeld en waarom diegene een bos bloemen verdient. De eerste honderd aanmeldingen krijgen, als ze passen bij het onderwerp, een bos bloemen.

Meld iemand aan voor de bloemengroet