Weekagenda

College leden

 

Maandag 25 juni

Wethouder Hester Veltman neemt deel aan de jurering van de Edes TOP in de Heideweek. Maandagavond 25 juni vindt de eerste auditieronde plaats in gebouw De Kei aan de Peppelensteeg 12 in Ede. De audities beginnen om 19.30 uur.

Woensdag 27 juni

De gemeente Ede verkoopt de P.L. Bergansiuskazerne, een rijksmonument, aan ontwikkelaar Hermon Erfgoed. In de kazerne komen 20 appartementen, bestemd voor vijftigplussers die voor elkaar en de buurt gaan zorgen. Om 11.00 uur ondertekent wethouder de Pater de koopovereenkomst is een van de grootste kazernegebouwen op Maurits Noord.

Wethouder Peter de Pater opent om 14.30 uur de eerste sportbieb van Ede, een gratis sport- en speeluitleen in de wijk. De opening is bij de flat Mariƫndaal in de wijk Veldhuizen.

Maandag 2 juli

Wethouder Leon Meijer is aanwezig bij de ondertekening van de City Deal. Doel van deze deal is de kennis van studenten, docenten en onderzoekers van hogescholen en universiteiten te bundelen en in te zetten voor maatschappelijke vraagstukken en innovatie. De ondertekening vindt plaats in Den Haag in het Museum voor Communicatie om 17.30 uur.