Weekagenda

College leden

Woensdag 21 maart - Uitslagenavond verkiezingen

Vanaf 21.30 uur vindt in de centrale hal van het Raadhuis aan de bergstraat 4 de uitslagenavond plaats. Laat het ons alstublieft weten als u nog specifieke wensen heeft op het gebied van bijvoorbeeld techniek.

Donderdag 22 maart - Uitslagenontbijt verkiezingen

Vanaf 09.00 uur is er een uitslagenontbijt in de foyer en Raadzaal van de gemeente Ede. Ook voor deze bijeenkomst geldt dat u het ons kan laten weten als u specifieke spullen nodig heeft.

Vrijdag 23 maart

Officiƫle opening van het nieuwe pand van de Houtclub in Ede. U bent welkom vanaf 14.00 uur, de officiƫle opening door wethouder Harry van Huijstee is om 14.15 uur. Locatie is de Hoorn 19 in Ede.

In 1992 is de Stichting Belangen Behartiging Arbeidsongeschikten (SBBA) opgericht, deze had als doel mensen die arbeidsongeschikt werden te helpen met het invullen van de formulieren vanwege de toen opgerichte arbeidsongeschiktheidswet. Het jaar daarop is hieruit Hobby Houtclub Arbeidsongeschikten (HHA) ontstaan. Er is altijd veel belangstelling voor geweest. In 2000 viel alles weer onder Welstede Welzijnszorg. In 2013 is hier de Stichting Houtclub Ede uit voortgekomen voor een bredere doelgroep.

Zaterdag 24 maart  

Ede is al enkele jaren actief tijdens de landelijke Opschoondag, een landelijke dag waarop bedrijven en inwoners zwerfafval opruimen. Dit is overgenomen door Ede Schoon. Ook dit jaar doen wij weer mee. Burgemeester Verhulst is aanwezig. 13.00 - 14.00 uur, Akoesticum Ede.