Pginatitel:Uit in Ede

Uit in Ede

Bioscoop

Lekker een avondje naar de film? Ede heeft twee bioscopen. CineMec heeft acht bioscoopzalen en de grootste 3D-zaal van de Benelux. Liever een kleinere setting? Dat kan in het filmhuis in Cultura.
Lees meer

Theater

Ede is een goede plek voor cultuurliefhebbers. De twee theaters Cultura en De Reehorst bieden elk jaar weer een mooi en afwisselend programma met theater, dans, muziek, cabaret en kleinkunst.
Lees meer

Kröller-Müller Museum

Gelegen midden in de geweldige natuur van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het museum biedt een uniek samenspel van kunst, cultuur, architectuur en natuur. Een grote collectie Van Gogh’s en een schitterende beeldentuin.
Lees meer

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Ontdek het grootste natuurgebied van Nederland op een witte fiets. Spot wilde dieren vanaf de vele uitkijkpunten. Of bewonder talloze Van Gogh's. Het Nationaal Park is de parel van de gemeente Ede.
Lees meer

Muziek

Laat u meenemen op de klanken van prachtige muziek. Beleef de romantische sfeer van een oude kerk, omgebouwd tot concertzaal. Geniet van de schitterende akoestiek en de hoogwaardige instrumenten en artiesten. Dat kan in de Edesche Concertzaal.

Uitinede.nl

Op de website Uitinede.nl vindt u alle activiteiten op gebied van kunst, cultuur, uitgaan, evenementen, festivals, horeca, sport en recreatie. Kortom, de vrijetijdsbesteding van de gemeente Ede.
Ga naar www.uitinede.nl.