Werk aan de weg

Als gemeente onderhouden we de omgeving waarin u woont. We proberen de werkzaamheden op één plek zoveel mogelijk tegelijk uit te voeren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we de riolering vervangen en tegelijkertijd uw straat opnieuw asfalteren. Zo hoeft de straat maar één keer open en heeft u minder overlast. Op deze kaart ziet u welke werkzaamheden we dit jaar van plan zijn om uit voeren. Het gaat om onderhoud op het gebied van groen, wegen en riolering. Er staan alleen werkzaamheden op die langer dan een week duren.

Brief

Soms zijn er onverwachte situaties. Dan is het mogelijk dat de planning van bepaalde werkzaamheden niet wordt gehaald. De werkzaamheden schuiven dan door naar een later moment. Zijn er werkzaamheden in uw omgeving straat? Dan laten we u dat altijd via een brief weten.

Actuele situatie

Alle actuele wegwerkzaamheden in de gemeente Ede vindt u op de website van Bereikbaar Gelderland. Per project staat aangegeven hoe lang de werkzaamheden duren, wat het werk inhoudt en of er omleidingsroutes zijn.