Burgerzaken

Burgerzaken

Digitaal loket

Wilt u een paspoort aanvragen? Of een Wmo-voorziening ? In het digitaal loket vindt u informatie over onze producten en diensten. Veel zaken kunt u snel en makkelijk regelen via internet.
Lees meer

Trouwen

Burgerzaken en trouwen

Trouwen op de locatie die bij u past, ook in uw eigen achtertuin. Liever familie of een vriend als trouwambtenaar? Dat kan in Ede. Lees alles over trouwen en geregistreerd partnerschap in Ede.
Lees meer

Overlijden en begraven

Als nabestaande moet u veel regelen. Gelukkig helpt uw begrafenisondernemer u daarbij. In Ede zijn verschillende begraafplaatsen en een crematorium beschikbaar als laatste rustplaats, elk met hun eigen karakter.
Lees meer

Inburgeren

Bent u naar Nederland geïmmigreerd? Dan bent u mogelijk verplicht om in te burgeren. Het is belangrijk dat u de Nederlandse taal leert en kennis maakt met de Nederlandse samenleving.
Lees meer

Laatste nieuws

Het logo van Ede Doet
Heel Ede Doet

Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP)

In de Wet BRP zijn verplichtingen opgenomen die u als inwoner heeft. U bent bijvoorbeeld verplicht om wijzigingen in uw persoonsgegevens door te geven aan de gemeente. Doet u dit niet? Dan riskeert u een boete van maximaal € 325.
Lees meer