Parkeervergunning en -ontheffing

Wij hebben verschillende soorten vergunningen en ontheffingen voor bewoners, hun bezoekers, of bedrijven. Daarnaast zijn er speciale vergunningen voor zorgverleners. Via één digitaal formulier kunt u uw situatie invoeren, en direct de vergunning of ontheffing aanvragen die voor u van toepassing is.

Parkeervergunning betalen

Als u een parkeervergunning heeft aangevraagd, dan ontvangt u een brief met de vergunning. In de brief staan de kosten van uw vergunning of ontheffing en de leges. Voor de betaling daarvan zijn drie mogelijkheden:

  • U heeft de parkeervergunning aangevraagd via het digitale formulier en de parkeervergunning inclusief de leges betaald via iDeal? Dan hoeft u niets meer te doen.
  • U heeft het legesbedrag al betaald, maar de parkeervergunning nog niet? Dan hoeft u alleen nog de kosten voor de parkeervergunning te betalen.
  • U heeft nog niets betaald? U kunt het bedrag overmaken naar ons rekeningnummer.

U maakt het openstaande bedrag zelf over naar rekeningnummer: NL 62 BNGH 0285 0766 12 ten name van Gemeente Ede. Wilt u het bedrag binnen veertien dagen na verzenddatum van de brief overmaken? Vergeet niet het debiteur- en factuurnummer te vermelden.