Klantmap digitaal

Heeft u bij ons een bijstandsuitkering (Participatiewet) aangevraagd? Dan nodigen wij u eerst uit voor de voorlichting Rechten & Plichten en voor de Introductieweek.

Voorlichting Rechten & Plichten

De voorlichting Rechten & Plichten is op maandag. Dat is in de ochtend van 9.00 tot 12.00 uur, of in de middag van 13.00 tot 16.00 uur. U krijgt van ons hiervoor een uitnodiging. Tijdens deze voorlichting hoort u waar u recht op heeft en wat u verplicht bent te doen als u een uitkering heeft. Ook vertellen wij u over schulddienstverlening.

Introductieweek

De introductieweek is een training van vier ochtenden in één week (dinsdag tot en met vrijdag). Het doel van deze training is dat u meer inzicht krijgt in uzelf, in wat uw vaardigheden zijn en waar u goed in bent. Maar ook hoe u uw toekomst voor ogen ziet en welke stappen u moet zetten om uw doel te bereiken, maken deel uit van de training. Daarnaast gaat u ook praktisch aan de slag met uw cv.

Informatiemap

Tijdens de voorlichting Rechten & Plichten krijgt u van ons een voorlichtingsmap met informatiebladen. Hieronder vindt u ook de informatiebladen uit deze voorlichtingsmap.