Veluwse Poort

Op verrassend korte afstand van Arnhem (10 min) en Utrecht (25 min) ontwikkelen we een nieuwe woon- en werkomgeving met zeer bijzondere kenmerken:

  • unieke ligging in het groen, direct grenzend aan de Veluwe,
  • prachtige sfeer door historisch militair en industrieel erfgoed,
  • en uitstekende bereikbaarheid.

Beschrijving

De Veluwse Poort is bijzonder met een unieke ligging in het groen, direct grenzend aan de Veluwe. De grote, oude bomen maken dat de nieuwe woningen al in een groene omgeving staan. U kunt genieten van de prachtige sfeer door het historisch erfgoed. De monumentale kazernes worden opgeknapt. De Veluwse Poort ligt centraal en is straks uitstekend bereikbaar door de nieuwe Parklaan. Via intercitystation Ede-Wageningen bent u binnen 10 minuten in Arnhem en in 25 minuten in Utrecht.

Op de kazerneterreinen worden ongeveer 1.200 woningen gebouwd. De wijk krijgt een grote verscheidenheid aan woningen. Huur, koop, duur en betaalbaar, van vrijstaande woningen tot (luxe) appartementen. De woningen worden ontworpen en gebouwd door verschillende ontwikkelaars. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met verschillen in hoogte en de statige bomen en lanen die er al liggen. Een deel van de eeuwenoude bomen blijft staan. Daardoor wordt de Veluwse Poort geen nieuwbouwwijk, maar een nieuwe wijk in een bestaand, monumentaal en groen gebied. Alle informatie over Veluwse Poort vindt u op: www.veluwsepoort.nl.