Maatwerkgesprek

Ieder mens en elke situatie is anders. Dat betekent dan ook dat elke oplossing verschilt. Wij willen u binnen de mogelijkheden de best passende oplossing bieden. Daarom nodigen we u altijd eerst uit voor een maatwerkgesprek.

Tijdens een maatwerkgesprek kijken we samen naar uw situatie. Welke vragen, wensen en doelen heeft u? We kijken samen met u wat u nodig heeft. Daarbij kijken we eerst wat u zelf kunt, eventueel samen met mensen in uw omgeving. Het is aan te raden iemand mee te nemen naar het gesprek. Dat kan iemand uit uw omgeving zijn die u vertrouwt en die uw situatie goed kent. U kunt ook een om een onafhankelijke cliƫntondersteuner vragen. Dat is gratis en wordt in Ede aangeboden door MEE. Een aantal vormen van ondersteuning vraagt u via ons aan. Lees meer over het maatwerkgesprek (pdf).

Plan van aanpak

Na het maatwerkgesprek krijgt u een verslag van het gesprek; het plan van aanpak. We streven ernaar dat u dit binnen een week heeft. In drukke tijden kan het iets langer duren. In het plan van aanpak staat een samenvatting van uw situatie: uw vraag en ons advies over de oplossingen.