Contact

Hieronder staat hoe u contact met ons kunt opnemen.

Contact gemeente Contactformulier

Bel ons

maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

14 0318

Voor doven en slechthorenden is er Teletolk.

Kom langs op afspraak

Let op! Vergeet u niet een mondkapje mee te nemen.

Burgerzaken:  Raadhuisplein 3, Ede

Balie Bouwen, Wonen en Milieu: Raadhuisplein 3, Ede

Werkplein: Raadhuisplein 1, Ede

Studiezaal Gemeentearchief: Bergstraat 4, Ede

Stel je vraag op Twitter of Facebook

Twitter Facebook

Stuur een brief

Postbus 9022
6710 HK Ede

info@ede.nl

Bereikbaarheid gemeente in verband met coronavirus

De dienstverlening van gemeente Ede blijft beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel zijn er een aantal aanpassingen. Zo zijn de balies alleen nog open op afspraak.  Het is verplicht een mondkapje te dragen.

Regel het digitaal

We vragen u om als het mogelijk is uw zaken zoveel mogelijk digitaal te regelen. Het doorgeven van een verhuizing, een melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een vergunning kan bij ons bijvoorbeeld allemaal gemakkelijk digitaal.

Toch naar de balie Publiekszaken?

Probeer uw bezoek uit te stellen. Moet u iets regelen wat echt dringend of noodzakelijk is, zoals rond een geboorte of overlijden? Maak dan een afspraak via het digitale formulier of bel 14 0318. Het is verplicht om binnen in het Raadhuis een mondkapje te dragen. U kunt alleen met pin betalen. Vergeet uw mondkapje en pinpas dus niet mee te nemen. Wilt u PMD-zakken ophalen? Dan kunt u zonder afspraak terecht binnen de openingstijden. Ook voor een ondersteuningsverklaring kunt u zonder afspraak langskomen.

Werkplein open

Het Werkplein is weer grotendeels open. Ook bij het Werkplein geldt dat u een mondkapje moet dragen. De openingstijden zijn:

  • Maandag  9:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag  9:00 - 17:00 uur
  • Woensdag  9:00 - 17:00 uur
  • Donderdag  9:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag  9:00 - 13:00 uur

Gaat mijn huisbezoek door?

Afspraken worden zoveel mogelijk uitgesteld. Huisbezoeken gaan niet door, maar worden telefonisch gedaan als dat mogelijk is. Uw contactpersoon neemt contact met u op over uw afspraak.

Telefonische bereikbaarheid

Het dringende advies is om zoveel mogelijk thuis te werken. Daarom zijn er minder telefonische medewerkers aan het werk op dit moment. Het kan zo zijn dat de wachttijd daardoor langer is dan u van ons gewend bent.

Openingstijden andere balies