Ede groeit en bloeit

Ede groeit en bloeit

Ondernemen in Ede

In Ede is het goed ondernemen in een bloeiende economie die onderdeel is van de Regio Food Valley, hét agrofoodcentrum van Europa. Ede heeft een aantrekkelijke en actieve binnenstad en een groen buitengebied. Ook heeft Ede een gezond klimaat voor bedrijven en zzp’ers.

Online Magazine

Geel en rood lieveheersbeestje op naam ede

Inspirerende verhalen van en voor Edese ondernemers.
Lees meer

Bedrijventerreinen

Ruimte om te ondernemen. Dat bieden onze bedrijventerreinen. Elk terrein heeft zijn eigen karakter. Alle terreinen zijn uitstekend bereikbaar. Welk bedrijventerrein past het beste bij uw onderneming?
Lees meer

Starters en ZZP'ers

Als startende ondernemer komt u voor veel uitdagingen te staan. Zoals het regelen van een vestigingsplaats, vergunningen en belastingen. Wij helpen u graag verder, zodat u een goede start krijgt!
Lees meer

Accountmanagers

Een accountmanager is het aanspreekpunt voor ondernemers en zorgt voor de verbinding tussen ondernemers en de gemeente. Om u goed van dienst te kunnen zijn, staan de accountmanagers altijd voor u klaar. U kunt bij hen terecht met al uw vragen.
Lees meer

Speerpunten

De economie van Ede bloeit. We richten ons de komende jaren op een aantal speerpunten. Een aantal speerpunten zijn: Food, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Levendig Centrum.
Lees meer

Laatste nieuws

Wethouder Vreugdenhil, ondernemers en sponsors in Harskamp
Harskamp opgefleurd met 51 bloembakken