Evenementenkalender

Wilt u in 2023 een evenement organiseren in de gemeente Ede? Meld dit dan voor 1 oktober 2022 bij ons. Wij plaatsen uw evenement dan op de evenementenkalender.

De evenementenkalender geeft een duidelijk overzicht van de evenementen in de hele gemeente Ede. Voor u als organisator, maar ook voor de gemeente en hulpdiensten. Los van de gemeentelijke evenementenkalender brengt Ede Marketing evenementen en activiteiten onder de aandacht via de Uitagenda. De aanmelding hiervoor loopt via Ede Marketing via dit online aanmeldformulier

Kunt u na 1 december 2022 nog een evenement aanmelden en een vergunning aanvragen?

Natuurlijk kan dat. Plaats en datum van het evenement zijn dan wel afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment. Evenementen die al zijn vastgesteld krijgen dan voorrang.

Stuur een mail naar evenementenkalender@ede.nl, met als onderwerp “Aanmelding evenement 2023”. In deze mail vermeldt u de volgende zaken:

  • de naam van het evenement;
  • de naam van de organisator en de contactgegevens;
  • datum en tijd van het evenement;
  • de locatie(s) van uw evenement;
  • het soort evenement;
  • de verwachte omvang van het publiek.

We verzamelen alle aanmeldingen op de evenementenkalender 2023. Als wij ontdekken dat er een overlap is van evenementen (denk aan locatie en datum), dan nemen we contact op met deze organisatoren om andere opties te bespreken.

Voor 1 december 2022 stellen we de evenementenkalender vast. We publiceren de kalender vervolgens op deze pagina. Daarmee is voor iedereen duidelijk wanneer welk evenement waar plaatsvindt.

De aanmelding voor de evenementenkalender betekent nog niet dat u het evenement kunt organiseren. U moet ook nog een evenementenvergunning aanvragen. Vraag uw evenementenvergunning minimaal acht weken van tevoren aan.

Heeft u vragen over het aanmelden van uw evenement voor de evenementenkalender 2023? Stel deze dan via een email aan evenementenkalender@ede.nl.

Heeft u vragen over het vergunningverleningsproces? Deze kunt u stellen door te mailen naar evenementen@ede.nl.