Werk aan de weg

Wilt u snel op de hoogte zijn van wegwerkzaamheden in de regio? Op de website Melvin vindt u een kaart met alle wegwerkzaamheden in de gemeente. Daar ziet u ook mogelijke omleidingen. Let hierbij op dat u linksbovenin de juiste tijdsperiode instelt. Of bekijk onderstaande lijst van wegwerkzaamheden per straat. Deze lijst wordt aangevuld.

Bekijk alle wegwerkzaamheden

Ede

29 mei tot en met 31 juli 2024

Weg dicht in beide richtingen wegens werkzaamheden (kruispunt Nieuwe Maanderbuurtweg en Doornlaan)

10 tot en met 28 juni 2024

Weg dicht in beide richtingen wegens werkzaamheden (tussen Lunterse Bosweg en Oude Arnhemseweg).

15 juni tot en met 8 juli

We werken aan de kant van de schaapskooi. Tijdens deze drie weken is de rijstrook aan de kant van de schaapskooi afgesloten.

  • Auto’s kunnen via één rijstrook over de N224 bij De Ginkel rijden. Er staan tijdelijke verkeerslichten om deze om-en-om regeling te begeleiden. De reistijd wordt hierdoor langer. Autoverkeer tussen Ede en Arnhem kan ook omrijden via de A12. De centrale parkeerplaats, restaurants Juffrouw Tok en Bloem en camping Zuid-Ginkel blijven bereikbaar via een tijdelijke route. Deze route wordt aangegeven met borden.
  • Fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de kant van de centrale parkeerplaats.
  • Wandelaars kunnen blijven oversteken tussen de centrale parkeerplaats en de schaapskooi.

8 op 9 juli en 9 juli op 10 juli tussen 19.00 en 6.00 uur

We werken aan het asfalt. Tijdens deze twee nachten is de N224 bij de Ginkel helemaal afgesloten. Als we op deze data niet kunnen werken door slecht weer, doen we dit van 10 op 11 juli.

  • Autoverkeer tussen Ede en Arnhem kan omrijden via de A12. De centrale parkeerplaats, restaurants Juffrouw Tok en Bloem en camping Zuid-Ginkel blijven bereikbaar via een tijdelijke route. Deze route wordt aangegeven met borden.

11 tot 18 juli

We voeren het afrondende werk uit. Het verkeer heeft hier weinig last van.

Vanaf 23 februari 2024

Noord- en Zuidplein dicht wegens werkzaamheden. We richten de pleinen in als bouwterrein om de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel (Westtunnel) te maken. U wordt omgeleid. Kijk op de website van Spoorzone Ede voor meer informatie.

Bennekom

13 juni tot en met 5 juli 2024

Strooijweg (tussen Kerkhoflaan en Molenstraat) is geheel afgesloten voor alle verkeer. Omleiding doorgaand autoverkeer loopt via de Edeseweg-Vossenweg-Selterskamperweg. Fietsers kunnen via de Schoolstraat-Kerkhoflaan-Edeseweg rijden. Voetgangers kunnen langs het werk. Het Bart van Elstplantsoen wordt opengesteld als extra uitgang, de Kerkhoflaan en Schoolstraat wordt deels 2-richtingsverkeer toegestaan.