Werk aan de weg

Wilt u snel op de hoogte zijn van wegwerkzaamheden in de regio? Op de website Melvin vindt u een kaart met alle wegwerkzaamheden in de gemeente. Daar ziet u ook mogelijke omleidingen. Let hierbij op dat u linksbovenin de juiste tijdsperiode instelt. Of bekijk onderstaande lijst van wegwerkzaamheden per straat. Deze lijst wordt aangevuld.

Bekijk alle wegwerkzaamheden

Ede

t/m 8 december 2023

Weg dicht in beide richtingen (tussen de Veenderweg en de Spinderweg). U wordt omgeleid via de Frankeneng en Koepeltunnel.

Generaal Hackettlaan: 4 t/m 8 december 2023

Weg dicht in beide richtingen (tussen Bergansiuslaan en Eikenlaan) wegens het planten van nieuwe bomen.

Zandlaan: t/m 22 december 2023

Weg dicht in beide richtingen (vanaf de rotonde tot de Geerweg) wegens herinrichting van de weg.

Kijk voor alle werkzaamheden aan de Parklaan op de website van de Parklaan

Bennekom

20 november 2023 t/m begin april 2024

Op 20 november 2023 starten de voorbereidende werkzaamheden aan de rotonde Edeseweg-Freule van Wassenaerlaan. De Edeseweg is dan nog open. Op 27 november 2023 gaat de weg dicht voor autoverkeer richting Ede (tussen de Boerhaavelaan en de A12). Op de webpagina over het Pico Bello Pad vindt u meer informatie over de werkzaamheden, omleidingen en de planning.

Richting Ede kunt u omrijden via de omleidingsroute voor de Parklaan, via de Dr. Willem Dreeslaan. (Brom)fietsverkeer kan via de Edeseweg blijven rijden, met soms een kleine omleiding via het Baron van Wassenaerpark. We leggen de rotonde in twee fasen aan, zodat verkeer van Ede naar Bennekom kan blijven rijden.