Werk aan de weg

Wilt u snel op de hoogte zijn van wegwerkzaamheden in de regio? Op de website Melvin vindt u een kaart met alle wegwerkzaamheden in de gemeente. Daar ziet u ook mogelijke omleidingen. Let hierbij op dat u linksbovenin de juiste tijdsperiode instelt. Of bekijk onderstaande lijst van wegwerkzaamheden per straat. Deze lijst wordt aangevuld.

Bekijk alle wegwerkzaamheden

Ede

11 april tot en met 8 mei 2024 (tussen Horalaan en Van den Boschlaan)

Weg dicht in beide richtingen wegens aanleggen warmteleiding.

15 tot en met 19 april 2024 (ter hoogte van de Albertstunnel)

De Albertstunnel is deze dagen tussen 22:00 uur en 06:00 uur gesloten omdat we een hek plaatsen langs perron 1 op station Ede-Wageningen. Omdat er direct boven de Klinkenbergerweg gewerkt wordt, sluiten we de tunnel drie nachten achter elkaar. Er blijft altijd een van de twee tunnelbuizen open voor de bussen en de hulpdiensten.

15 april tot en met 3 mei 2024 (ter hoogte van de Dennenlaan)

Klinkenbergerweg (ter hoogte van de Dennenlaan) dicht in beide richtingen voor alle verkeer wegens werkzaamheden. Ook kunt u dan de Klinkenbergerweg niet in rijden vanaf de kruising met de Berkenlaan en is de toegang tot de Kazernelaan aan de westzijde afgesloten. Auto’s worden omgeleid via de Eikenlaan en de Generaal Hackettlaan. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Stationsweg. We halen de voorsorteervakken weg en vergroenen de berm. Ook leggen we een plateau en bushaltes aan ter hoogte van de Dennenlaan.

8 april tot en met 17 mei 2024 (tussen Huygensstraat en Doornlaan)

Weg dicht in beide richtingen wegens werkzaamheden.

Vanaf 23 februari 2024

Noord- en Zuidplein dicht wegens werkzaamheden. We richten de pleinen in als bouwterrein om de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel (Westtunnel) te maken. U wordt omgeleid. Kijk op de website van Spoorzone Ede voor meer informatie.

Bennekom

13 mei tot en met 19 juni 2024

Edeseweg (tussen Kerkhoflaan en Molenstraat) is tot 28 mei geheel afgesloten voor autoverkeer, fietsers en voetgangers kunnen er altijd langs. Omleiding doorgaand autoverkeer loopt via de Kierkamperweg-Commandeursweg-Molenstraat. Centrumverkeer kan ook via Schoolstraat omgeleid worden. Het Bart van Elstplantsoen wordt opengesteld als extra uitgang, de Kerkhoflaan en Schoolstraat wordt deels 2-richtingsverkeer toegestaan. Na 28 mei geen hinder meer voor verkeer.

2 april tot en met 8 mei 2024

Kerkhoflaan (tussen Algemeer en Edeseweg) is gedeeltelijke afgesloten, het werk wordt in meerdere fasen uitgevoerd. Parkeerterreinen blijven bereikbaar. Omleiding doorgaand autoverkeer loopt via de Kierkamperweg-Commandeursweg-Molenstraat. Centrumverkeer kan ook via Algemeer of Schoolstraat rijden. Het Bart van Elstplantsoen wordt opengesteld als extra uitgang, de Kerkhoflaan en Schoolstraat wordt deels tweerichtingsverkeer toegestaan. Fietsers worden via de Dorpsstraat omgeleid, voetgangers kunnen langs het werk.

19 juni tot en met 5 juli 2024

Strooijweg (tussen Kerkhoflaan en Molenstraat) is geheel afgesloten voor alle verkeer. Omleiding doorgaand autoverkeer loopt via de Edeseweg-Vossenweg-Selterskamperweg. Fietsers kunnen via de Schoolstraat-Kerkhoflaan-Edeseweg rijden. Voetgangers kunnen langs het werk. Het Bart van Elstplantsoen wordt opengesteld als extra uitgang, de Kerkhoflaan en Schoolstraat wordt deels 2-richtingsverkeer toegestaan.