OG3NE gastartiest Airborne Veteranenavond

OG3NE treedt op als gastartiest op de Airborne Veteranenavond op vrijdag 30 augustus 2024. Dit maakten gemeente Ede en Stichting Heideweek Ede zojuist bekend. De dames van OG3NE zijn bekend van nummers zoals ‘Lights and Shadows’ waarmee ze op het Songfestival optraden.

Burgemeester René Verhulst over OG3NE: “De Airborne Veteranenavond is een prachtig concept, waarbij we de veteranen van toen en nu met elkaar verbinden. In 2021 Alain Clark, in 2022 Shirma Rouse en vorig jaar Xander de Buisonjé. Dit jaar komt OG3NE naar Ede toe. Ze zijn al vaker bij de Heideweek geweest. Opnieuw kwalitatief sterk, blij mee!”

Bijzonder muziekprogramma

Op de Airborne Veteranenavond treedt het Orkest Koninklijke Luchtmacht samen met gastartiest OG3NE op. Speciaal voor deze avond hebben zij een swingend en bijzonder muziekprogramma samengesteld. De avond waarin we een ode brengen aan veteranen van toen en nu, belooft een bijzondere avond te worden.

Avond voor Edese veteranen en Edenaren

De Airborne Veteranenavond op vrijdag 30 augustus is een avond voor Edese veteranen en alle Edenaren. Iedereen is welkom. Het gratis concert op het Kuiperplein start om 20:00 uur. Meer informatie lees je op de website ede.nl/airborne. Of blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

Op 17 april is het hele programma van de Airborne Ede-maand bekend.