Xander de Buisonjé gastartiest Airborne Veteranenavond

Xander de Buisonjé treedt op als gastartiest op de Airborne Veteranenavond op vrijdag 25 augustus 2023. Dit maakten gemeente Ede en Stichting Heideweek Ede zojuist bekend. De Nederlandse zanger is onder meer bekend van populaire hits zoals ‘Hou me vast’ en ‘Het is over’.

Burgemeester René Verhulst over de Buisonjé: “Ook deze artiest past mooi in de line-up van de Airborne Veteranenavond. In 2021 Alain Clark, vorig jaar Shirma Rouse en nu Xander de Buisonjé. Opnieuw kwalitatief sterk, blij mee!”

Swingend en indringend muziekprogramma

Op de Airborne Veteranenavond treedt het Orkest Koninklijke Luchtmacht samen met gastartiest Xander de Buisonjé op. Speciaal voor deze avond hebben zij een swingend en indringend muziekprogramma samengesteld. De avond waarin we een ode brengen aan veteranen van toen en nu belooft een bijzondere avond te worden.

Gilbert Meurs, voorzitter Heideweek: "We zijn er ontzettend trots op dat we sinds 2021 in coproductie met de gemeente Ede de Heideweek Airborne Veteranenavond mogen en kunnen organiseren. Speciaal voor onze veteranen hebben we samen met het Orkest Koninklijke Luchtmacht een bijzonder concert samengesteld waarbij uiteraard ook de inwoners van Ede van harte en gratis zijn uitgenodigd. We staan die avond stil bij wat onze veteranen hebben meegemaakt en bedanken hen op deze bijzondere wijze voor hun inzet en moed. Iedere 2e vrijdag in de Heideweek geven we de veteranen dé aandacht die ze verdienen! We zijn er dan ook ontzettend trots op dat dat ook dit jaar zeker weer gaat lukken met een geweldige artiest als Xander de Buisonjé. Samen met een geweldig orkest en nummers die je raken en juist ook met nummers om het leven te vieren.”

Avond voor veteranen en Edenaren

De Airborne Veteranenavond op vrijdag 25 augustus is een avond voor Edese veteranen en alle Edenaren. Het gratis concert op het Kuiperplein start om 20:00 uur. Meer informatie op www.ede.nl/veteranenavond. Of blijf op de hoogte via Facebook: www.facebook.com/AirborneEde.