Rolstoel

  • Kunt u na een operatie of tijdens uw revalidatie beperkt lopen en wilt u toch mobiel blijven? Wilt u gebruikmaken van een rolstoel buitenshuis voor bijvoorbeeld boodschappen doen of wandelen? Een transportrolstoel kunt u gratis lenen bij thuiszorgwinkel Medipoint. De maximale uitleentermijn is een half jaar.
  • Heeft u voor het verplaatsen buitenshuis langer dan een half jaar een rolstoel nodig? Ook dan kunt u eerst een rolstoel lenen bij de thuiszorgwinkel.
  • Wilt u weten of u hierna in aanmerking komt voor een transportrolstoel (dus geen permanente rolstoel) vanuit de Wmo en die aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier via de knop hieronder in. U heeft hiervoor uw DigiD en de uitleenbrief van Medipoint nodig.
  • Heeft u behoefte aan een rolstoel voor dagelijks gebruik binnen én buiten? Bijvoorbeeld omdat u ook voor het verplaatsen binnenshuis langdurig afhankelijk bent van een rolstoel. Of heeft u behoefte aan een elektrische rolstoel of een rolstoel met aandrijfondersteuning? Wij gaan graag met u in gesprek. Kijk onder aanvragen voor meer informatie.
Aanvragen transportrolstoel