Voor zorgorganisaties

  • Als gemeente kopen we verschillende vormen van dienstverlening in op het gebied van Wmo en jeugdhulp.
  • De inschrijving voor de Wmo-diensten voor nieuwe aanbieders is gesloten. Volgend jaar is er een nieuw moment. Meer informatie voor zorgaanbieders vindt u hieronder.
  • Jeugdhulp kopen we in als Jeugdhulpregio FoodValley, samen met de gemeente Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel, Renswoude, Rhenen en Veenendaal.

U kunt zich op dit moment inschrijven als Wmo aanbieder voor het jaar 2023. Op de website van TenderNed vindt u de documenten van de inschrijving voor de Wmo ambulante dienstverlening en Beschermd Wonen.

We hebben binnen het bestuurlijk aanbesteden een fysieke en digitale overlegtafel. Hier praten wij met aanbieders over de procesafspraken. Ook maken we inhoudelijke afspraken.

Fysieke overlegtafels

Bij de fysieke overlegtafels praten we met een afvaardiging van onze zorgaanbieders. We hebben een fysieke overlegtafel voor ambulante dienstverlening en voor beschermd wonen.

Digitale overlegtafel

De digitale overlegtafel vindt u op deze pagina. U kunt hier de agenda’s en verslagen van de bijeenkomsten bekijken. Wilt u een voorstel doen of een signaal afgeven? Stuur dan een e-mail naar sociaaldomein@ede.nl. Wij kijken dan of uw punt op de agenda van de fysieke overlegtafel komt.

2021

2020

2019

2018