Airborne Veteranenavond

Vrijdagavond 25 augustus 2023 is de Airborne Veteranenavond. Op het Kuiperplein brengen we samen een ode aan de inzet en moed van onze veteranen. U bent van harte uitgenodigd om samen met veteranen het gratis concert bij te wonen. Het concert begint om 20:00 uur.

Orkest Koninklijke Luchtmacht en Xander de Buisonjé

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht treedt samen met gastartiest Xander de Buisonjé op. Speciaal voor deze avond hebben zij een swingend en indringend muziekprogramma samengesteld.

Avond voor veteranen en Edenaren

De Airborne Veteranenavond is voor Edese veteranen en alle Edenaren. Veteranen uit de gemeente Ede ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Voor andere bezoekers is het gratis concert zonder aanmelden toegankelijk. Verder is het terrein rolstoeltoegankelijk.

Start van de Airborne Ede-maand

Met de Airborne Veteranenavond luiden we de Airborne Ede-maand in. Deze maand staat in het teken van terugkerende herinneringsevenementen. We herdenken, beseffen en beleven samen de gebeurtenissen van Operatie Market Garden in 1944. Bekijk de pagina 'Geschiedenis Airborne' voor meer achtergrondinformatie.

Met de fiets

U kunt met de fiets naar het Kuiperplein komen. Er is voldoende plek om uw fiets te plaatsen.

Met de auto

Ook kunt u met de auto komen. U kunt de auto tegen betaling parkeren in één van de omliggende parkeergarages. U kunt niet parkeren op het Kuiperplein.

Met het openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u de trein nemen naar station Ede Centrum. Ook kunt u naar Ede-Wageningen met de trein. Vanaf daar is het ongeveer 2 kilometer lopen. Of neem vanaf Ede-Wageningen bus 5 en stap uit bij Ede Centrum of halte Jadestraat.

Bekijk het Facebookevenement